Uvjeti prodaje i isporuke

INFORMACIJE NA TISAKOMERC WEB STRANICI

Tisakomerc d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Tisakomerc d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Tisakomerc d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

Uvjeti prodaje

Proizvode tvrtke Tisakomerc d.o.o. smiju kupovati samo osobe starije od 18 godina. Svi kupci su obavezni koristiti usluge na ovim Internet stranicama u skladu s njihovom namjenom, propisanim uvjetima i uobičajenim pravilima ponašanja na internetu.

Uvjeti dostave

Naručenu robu složiti ćemo na način da se prilikom dostave ne može oštetiti. Dostavu roba vršimo vlastitim prijevozom i to isključivo na području Općine Busovača. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave je besplatna.