KNAUF Fugenfuller

Kategorija:

Opis

Knauf masa za izravnavanje plus služi za poravnavanje te je prikladna kao glet-masa i masa za ispunu na svim mineralnim podlogama, za izradu pokrivne žbuke, za popravljanje i popunjavanje rupa, za popunjavanje fuga između gips ploča. Smije se obrađivati u zatvorenom prostoru.
Informacije o proizvodu:
Sadržaj: 5 kg
Upotreba: unutarnja
Osnova: cement, dodaci
Temperatura nanošenja: nije za obradu ispod +5oC
Potrošnja: oko 1,0 kg/m² za 1 mm debljine nanosa
Vrijeme obrade: oko 40 minuta
Upute za uporabu:
Podloga mora biti nosiva, čista i bez ulja i masti. Nepričvršćeni dijelovi trebaju se ukloniti. Prije uporabe podloge treba ovlažiti. Površine koje jako upijaju trebaju se kao i drvene podloge prethodno obraditi sa premazom. Glatke površine potrebno je lagano ohrapaviti.
Masu za izravnjavanje unutranjih površina ulite u maksimalno 3,6 litre čiste vode po pakiranju vreće od 5 kg i miješati zidarskom žlicom ili bušilicom dok se ne stvori kašasta masa bez grudica. Nanosi se zidarskom žlicom ili daskom za gletanje izravno nakon miješanja. Umiješati samo toliko materijala, koliko se može upotrijebiti za otprilike 45 minuta. Nakon stvrdnjavanja masa za izravnjavanje unutranjih površina se lako brusi, mogu se stavljati tiple i pribijati čavli. Ukoliko nakon toga trebaju uslijediti premazi, unaprijed je potreban tretman s dubinskim predpremazom.